Nou èxit de la Diada Ciclista de Sant Sebastià

Un any més la Diada Ciclista de Sant Sebastià ha estat tot un èxit, en l’edició d’enguany més  de 10.000 persones han participat en la 33ª Diada Ciclista, patrocinada per la Caixa i organitzada pel consistori, amb motiu de la festivitat del Patró Ciutat.
 

La sortida oficial donada per l’alcaldessa, Aina Calvo, i el director executiu Territorial en Balears de la Caixa, Joan Ramon Forts. En el recorregut els participants, van sortir de Cort i van continuar pel Parc de la Mar. Posteriorment, van anar per Antoni Maura, Rambles, Jesús, i Salvador Dalí fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix.

La Policia Local de Palma, Creu Vermella i els voluntaris de l’Ajuntament de Palma han controlat la carrera per evitar accidents i ajudar els qui ho necessitessin. Les inscripcions han estat gratuïtes.

Després de la Diada, s’han repartit els obsequis per a tots els participants fins a esgotar les existències, i així mateix, premis per al participant de major edat, el més jove, la bicicleta més original, a la millor disfressa i al grup de centre escolar més nombrós i atractiu. A l’arribada a Son Moix s’ha celebrat una festa amb exhibicions de Bike Trial, una zona de jocs infantils amb castells inflables.

El bon temps que va acompanyar en el dia de Sant Sebastià va animar als ciutadans a sortir al carrer i participar a una diada que ja s’ha consolidat.

Posted gener 21st, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.