Mateu Isern, candidat del PP a Palma i el futur incert del carril bici

A la fi s’ha desvelat el nom de qui s’enfrontarà, a dia d’avui, a Aina Calvo, Antoni Verger i Nanda Caro. El Partit Popular ja ha triat el seu candidat per la batllia de Palma per les eleccions de dia 22 de maig, l’elegit és Mateu Isern advocat i empresari, un desconegut de l’àmbit polític. Aquesta mesura d’apostar per una nova cara pot per una banda beneficiar al PP evitant persones amb desgast mediàtic, ni imputats en cap cas de corrupció, però per altra banda la inexperiència i el poc carisma que transmet pot jugar en contra davant els propers comicis, i el més important, no s’ha d’oblidar que l’ombra de José María Rodríguez no ha desaparegut, és més, tot pareix indicar, que es tracta d’una estratègia de José Ramón Bauzá perquè Isern sigui una titella del senyor Rodríguez. El mateix Isern ha declarat la bona sintonia amb el veterà militant.

 Encara és prest per concretar cap promesa electoral. Si al seu moment, Rodríguez anunciava que si arribava a ser batle de Palma eliminaria el carril bici de les Avingudes http://www.palmaenbici.com/?m=200910, Mateu Isern ha manifestat la seva opinió sobre la xarxa de carrils bici de Ciutat “Jo sóc ciclista i faig esport, però no em moc amb la bici per la ciutat. Els carrils bici a Palma estan buits. No estam en contra dels carrils bici, però no és de rebut que es mengi una part de les Avingudes i que amb prou feines circulen ciclistes. A Palma no s’accepten les imposicions”. Pel senyor Isern pareix evident que les 1.000 persones que circulen diàriament pel carril bici d’Avingudes no són ningú. L’any 2009 el Metro de Palma va contabilitzar un total de 1.153.000 passatgers, 19 manco dels necessaris perquè estigui justificada la seva construcció, amb una despesa de 350 milions d’euros. El carril bici d’Avingudes ha costat 600.000 euros. Algú li hauria de recordar que aquestes mil persones diàries o 365.000 a l’any també són votants. 

2011-01-29_IMG_2011-01-29_23_34_10_d76ul001
Mateu Isern el dia de la presentació com a candidat a batle.B. RAMON
Posted febrer 2nd, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.