Sus a la XX Challenge amb el Trofeu de Palma

    caja rural challenge mallorca

La Challenge – Volta a Mallorca 2011 s’inicia demà diumenge, 6 de febrer, amb la disputa del Trofeu Palma, sobre un circuit urbà de 11’6 quilòmetres amb arribada i sortida al Passeig Marítim de Ciutat. Els corredors donaran deu voltes a aquest circuit per completar un total de 116 quilòmetres.

La sortida es donarà a les 11.50 hores i l’arribada està prevista per les 14.20 hores. Abans se celebrarà la primera prova de la III Challenge de ciclisme escolar, organitzada pel Consell de Mallorca. A les 9 hores correran els cadets, a les 9.25 hores els infantils, a les 10.10 hores serà el torn per als alevins i a les 10.20 hores tancaran el programa els principiants.
Els altres quatre trofeus que componen el calendari de la Challenge 2011 són els següents:

-  Dilluns 7: el trofeu Cala Millor – Son Servera (172,4 km).

-  Dimarts 8: es disputarà el Trofeu Inca (166,6 km), amb l’ascensió al Coll de Sóller i al Puigmajor.

-  Dimecres 9: el Trofeu Deià (143 km), amb quatre cotes puntuables per a la muntanya.

-  Dijous 10: el Trofeu Magaluf – Palmanova (158,5 km)

Posted febrer 5th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.