Vols un batut de bicicleta?

Si volem un batut de maduixa, i pensem en pedalar, no es que ens tornem bojos. Simplement es que volem utilitzar una liquadora que funciona a pedals. Sens dubte una forma ecològica i divertida de preparar batuts!

El model de la imatge es el més sofisticat, constituint una bicicleta estàtica que combina l’exercici amb la utilitat culinària. Però si el que vols es utilitzar la bicicleta que fas servir per anar pel carrer, o per passejar, existeix aquest model adaptable a la roda del darrera. I no et preocupis, que podràs seguir-ne fent us entre batut i batut, ja que es fàcil de desmuntar

Bona pinta? Segur que després de pedalar una estona, encara es més bo que connectant a la xarxa elèctrica.

Més informació aquí

Posted febrer 19th, 2011 by pamboli and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.