Blanquerna, M’agrada!

BLANQUERNA copia

L’Associació de Veïnats de Santa Pagesa i l’Obra Cultura Balear organitzen un ‘Lipdub’ per aquest dissabte 11 de juny, per reivindicar Blanquerna peatonal. Es tracta d’una iniciativa per defensar, abans que tornin a passar els cotxes per l’eix cívic de Blanquerna es mantengui peatonal.

La trobada tindrà lloc dissabte 11 a les 9.30 a la plaça Santa Pagesa per organitzar als participants, preparar –ho tot per enregistrar el ‘Lipdub‘.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de diferents institucions i associacions com el GOB, la Plataforma Mesa Cívica entre d’altres, Palma en Bici ens unim a la iniciativa convidant a tothom a que participi per una Blanquerna Peatonal, lliure de cotxes en la que els veïnats poden gaudir caminant, prendre alguna coses a les terrasses del diferents bars i passejant amb bicicleta pel carril-bici.

Esperam que tengui un èxit de participació en la realització d’aquest vídeo musical.  Vos esperam!

Posted juny 7th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.