Sus al període d’al·legacions a la nova Ordenança Ciclista

 
Tal i com varem informar a PalmaEnBici, el passat 22 de desembre fóu aprovat en sessió ordinària l’esborrany d’Ordenança Ciclista de Ciutat, amb una gran manca de tacte per part del grup municipal popular en ignorar totes les esmenes de la resta de partits.

Avui s’ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears el text d’aquest esborrany, donant pas així a un període de 30 dies per a la consulta pública i presentació d’al·legacions.

Qualsevol ciutadà pot presentar, a títol individual o col·lectiu, les seves queixes i reclamacions referents a aquest projecte d’Ordenança, sempre d’acord amb l’article 38 de la Llei 30/1992, i a les Oficines d’Atenció al Ciutadà ubicades a:

 • Av Gabriel Alomar, 18;
 • Plaça de Santa Eulàlia, 9;
 • c/ Cardenal Rossell, 96;
 • c/ Pere Llobera, 9;
 • c/ Margaluz, 30 (Sant Agustí);
 • Av. Sant Ferran, 42 (Quarter de la Policia Local);
 • Av. América, 11 (s’Arenal);
 • c/ Empreradriu Eugènia, 6 (s’Escorxador);
 • Av. del Cid, 8 (Son Ferriol);
 • c/ Margaluz, 30 (Sant Agustí)
 • Camí dels Reis, 400 de Son Pacs.

L’expedient administratiu podrà examinar-se al departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma (Av. Sant Ferran, 42, 2n pis)

Vos animam a participar-hi, i volem elaborar un model d’al·legacions comú per facilitar-vos la feina. Donat que no som una associació constituïda legalment, les al·legacions s’hauran de fer a títol individual i quantes més persones presentin les mateixes queixes, més força farem.

Les línies generals d’aquestes al·legacions es centraran en la incertesa que genera l’aprovació de l’Ordenança al temps que es tramita a la DGT un nou Reglament General de Circulació -norma de rang superior a l’Ordenança-, i la inseguretat jurídica derivada de les greus contradiccions que es presenten entre l’Ordenança i l’esborrany del nou Reglament (veure article de PalmaEnBici del passat 21 de desembre).

Vos anirem informant!

Posted gener 12th, 2012 by Stefan Nolte and filed in Palma, Política i economia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.