XXXIV Diada Ciclista de Sant Sebastià.

L’Ajuntament de Palma presenta la Diada Ciclista de Sant Sebastià, que enguany arribarà a la seva XXXIV edició. Aquest esdeveniment de gran interès social i esportiu està inclòs al programa de festes del patró de Ciutat.

La XXXIV DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTIÀ vol continuar sent una cita desitjada i esperada per tota la ciutadania, en aquesta edició proposa una sèrie de novetats que tenen com estimular l’interès de tothom, aquestes són:

- Actuació de Jaume Anglada a la sortida de la Diada

- Concurs de fotografia Esportgràfica ciclista.

- Opció d’inscripció avançada a les diferents instal·lacions esportives municipals i als centres d’El Corte Inglés a partir del dia 7 de gener.

- Esport i Solidaritat: Campanya de recollida d’aliments “Operació Quilo Diada de Sant Sebastià”.

PREMI AL GRUP MÉS NOMBRÓS (val de Bimont de 300€). Aquests grups hauran de fer inscripció prèvia i es comprovarà que tots els components del grup participen del principi a fi del recorregut.

PREMI AL PARTICIPANT MÉS JOVE (val de Bimont de 100€).

PREMI AL PARTICIPANT MÉS MAJOR (val de Bimont de 100€)

PREMI AL PARTICPANT AMB MILLOR DISFRESSA (val de Bimont de 100€)

PREMI A LA BICI MÉS ORIGINAL (val de Bimont de 100€)

INSCRIPCIONS

Les inscripcions són totalment gratuïtes; poden inscriure’s a la diada totes les persones que vulguin, sense límit d’edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter de la Diada és popular. Els infants menors de 12 anys han d’anar acompanyats de persones adultes.

INSCRIPCIONS INDIVIDUALS

Del 7 al 19 de gener (fins les 18 h):

· Als poliesportius municipals de Son Hugo, Germans Escalas, S’Estel i Rudy Fernández de Sant Agustí, emplenant el formulari corresponent, amb un correu electrònic de referència. Aquí mateix se’ls entregarà el dorsal.

· Als centres d’El Corte Inglés: emplenant el formulari que se’ls facilitarà. Aquí mateix se’ls entregarà el dorsal.

Important: en cas de voler participar al concurs de premis (al més jove, al més major, a la millor disfressa o a la bici més original) és imprescindible assenyalar aquesta opció al formulari i el dia 20 als punts de inscripció de sortida informar de la seva presència el personal d’organització.

El 20 de gener (de 10 h a 12 h)

· Inscripcions al punt de sortida: el mateix dia de la Diada, al carrer del Conquistador, al carrer Sant Miquel / dels Oms, al carrer Jaume II i a la plaça Major s’habilitaran envelats per a inscripcions de darrera hora i entrega de dorsals.

Important:

TOTS ELS PARTICIPANTS A LA DIADA CICLISTA AMB LA SEVA INSCRIPCIÓ

AUTORITZEN:

  • A REBRE INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS ESPORTIVES DE L’IME
  • LA POSSIBLE CAPTACIÓ D’IMATGES PER PART DELS PARTICIPANTS EN EL CONCURS DE FOTOGRAFIA “ESPORTGRÀFICA CICLISTA 2012”. AQUESTES IMATGES PODRAN SER UTILITZADES EXCLUSIVAMENT PER L’INSTITUT MUNICIPAL DE L’ESPORT DE L’AJUNTAMENT DE PALMA AMB FINALITAT D’INFORMACIÓ, PROMOCIÓ I DIFUSIÓ DE LES SEVES ACTIVITATS.

  • A MÉS, ES DECLAREN RESPONSABLES ÚNICS DELS POSSIBLES MALS O PERJUDICIS QUE PUGUIN PATIR PER LA SEVA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA ACTIVITAT.

GRUPS DE CENTRES ESCOLARS

Per a optar al premi de grup de centre escolar més nombrós demanam que s’enviï un missatge a serveisesportius@ime.palma.es, amb el nom del grup, totes les dades de cada participant i les dades de contacte del responsable del grup. L’organització proporcionarà els dorsal dels components del grup a l’Institut Municipal de l’Esport de Palma o també es podran recollir als diferents punts d’inscripció prèvia abans esmentats.

DORSALS I SORTEIG DE REGALS

S’entregarà a tots els participants amb la inscripció abans descrita un dorsal (adhesiu) amb un número amb el qual participarà al sorteig de regals que es farà a l’arribada al Palau Municipal de Son Moix. Els regals són vals de 100 € per a material i bicicletes donades per Bimont.

SORTIDA

Abans de la sortida de la Diada des de la plaça de Cort, a les 12 h, els participants tindran animació musical. El cantant Jaume Anglada farà una actuació a la mateixa Palça de Cort, a les 11.30 h.

RECORREGUT

Es realitzarà l’itinerari següent, d’aproximadament 6 km:

Plaça de Cort – plaça de Santa Eulàlia –plaça de Sant Francesc – avingudes per la plaça de la Porta del Camp – autopista de Llevant –avinguda d’Antoni Maura – passeig d’es Born – carrer de la Unió- rambla dels Ducs de Palma de Mallorca – carrer del Baró de Pinopar – camí de Jesús – carrer de Salvador Dalí – entrada a Son Moix per la prolongació del carrer de Francesc Martí i Mora – arribada al Poliesportiu Municipal de Son Moix.

ARRIBADA

En arribar al Poliesportiu Municipal de Son Moix hi haurà música amb exhibició de Zumba, atraccions infantils amb els castells inflables de l’IME i una exhibició de Bici Trial, un espectacle de la bicicleta en el que participarà un campió del món d’aquesta modalitat.

En aquesta festa final a Son Moix, i a l’escenari principal, s’entregaran els premis als guanyadors de cada categoria del Concurs abans esmentat i es farà el sorteig de premis per a tots els participants, amb el numero del seu dorsal.

CONCURS DE FOTOGRAFIA “ESPORTGRÀFICA CICLISTA”

L’IME convida a tots els fotògrafs aficionats a participar en el concurs de fotografia digital 1a ESPORTGRÀFICA CICLISTA, amb l’objectiu de captar les millors imatges de la Diada Ciclista de las Festes de Sant Sebastià 2012.

Participació i temàtica. Hi poden participar tots els fotògrafs aficionats que ho desitgin, amb càmera digital. Els participants poden realitzar tot tipus de fotos relacionades amb la 34a Diada Ciclista de Sant Sebastià 2012 a tot el seu recorregut.

Inscripcions. La inscripció és gratuïta. Els interessats a participar-hi poden fer-ho a través de correu electrònic fotodiadaciclista@palma.es ó bé realitzar directament fotografies de tot el recorregut de la Diada Ciclista 2012 i lliurar-les a l’organització al lloc i a data que s’indica en aquestes Bases.

 

RECOMANACIONS: La bicicleta convida a descobrir la ciutat

El manteniment de la bicicleta és molt important. Revisa la direcció, les rodes, els frens i els llums.

Si et mous amb bici milloraràs la teva salut.

És el mitjà de transport més respectuós amb el medi ambient. No contamina acústicament ni atmosfèricament.

Respectau sempre la preferència dels vianants.

Indicau amb anterioritat les maniobres d’avançament o canvis de direcció.

Recordau que la DIADA CICLISTA no és una competició. No hi ha cap premi pel més ràpid o el primer en arribar a Son Moix. Es una activitat festiva i familiar. Pensau que hi ha molts nens/as petits.

Respectau en tot moment als altres participants i les indicacions de l’organització i de la policia local.

 

Per més informació i les bases del Concurs de Fotografia

Posted gener 13th, 2012 by pedalejant and filed in General, Palma

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.