4 de febrer, bicicletada contra la nova Ordenança Ciclista

El col·lectiu ciclista Massa Crítica ha convocat, com cada primer dissabte de mes, una bicicletada reivindicativa pels carrers de Palma. En aquesta ocasió, la bicicletada es centrarà en denunciar l’atac a la mobilitat sostenible que suposa el projecte d’Ordenança Ciclista que està preparant l’Ajuntament.

La concentració prèvia a la sortida es produirà a les 10:45 a la Plaça d’Espanya, i durant aproximadament una hora es circularà per diferents carrers de Ciutat. Tanmateix, es repartiran les octavetes i alguns exemplars de les nostres al·legacions per signar allà mateix -i que després duran al registre membres de Massa Crítica-.

L’itinerari que seguirà la marxa serà el següent:

Convidam a tots i a totes a pedalar per una Palma amiga de les bicis!

Posted gener 31st, 2012 by Stefan Nolte and filed in Palma

2 Responses to “4 de febrer, bicicletada contra la nova Ordenança Ciclista”

  1. pumuky escrigué:

    las bicicletas son un arma cargada de futuro.

  2. Stefan Nolte escrigué:

    Un arma pacífica, como la pluma: dispara palabras y no balas!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.