Control de la Policia local de Palma als ciclistes

Com vaig poder comprovar personalment, el mes passat la  Policia local de Palma va fer uns controls als carrils bici de Ciutat per tal de verificar que els ciclistes portaven els llums i timbre obligatoris d’acord a l’Ordenança ciclista de Palma, prenent nota a unes fitxes aparentment de les característiques de la bici en qüestió. El que no dugués qualque element era avisat que per circular a Palma és obligatori disposar d’ells, a més de recordar que tampoc no es pot circular escoltant música amb auriculars o fer servir el mòbil.

Per tant, es recomana que els ciclistes que tenguin bicicletes que no duguin de sèrie aquest equipament s’equipin amb ell, ja que és de suposar que d’aquí endavant podran posar multes directament als que els no duguin, com ja varem publicar que es va fer anteriorment amb altres infraccions:

BICI-ORDENANÇA: 26 multes en una setmana

Font: elaboració pròpia (foto: DiarioDeMallorca)

Posted maig 14th, 2013 by David and filed in General

4 Responses to “Control de la Policia local de Palma als ciclistes”

  1. Jesús escrigué:

    I què passa doncs amb les bicis del Bicipalma que no tenen timbre? O que no funciona el llum?

  2. Stefan Nolte escrigué:

    En teoria si no el tenen o no funciona estas obligat a agafar una nova bici i a comunicar la incidència, sota risc ja no d’una de les multes de l’Ordenança Ciclista, sinó el que és pitjor: una sanció per mal ús del BiciPalma, que pot arribar a ser de milers d’euros.

    En farem un article al respecte, perquè les sancions del reglament del BiciPalma són totalment abusives.

  3. Jose escrigué:

    En serio que cada día nos quieren sacar más el dinero. Alguien se ha paseado por Barcelona?? El uso de la bicicleta no afecta a nadie como en esta ciudad, y menos aprovecharse de la gente que circula en vehículos que no suponen ingresos para la comunidad. Como no gastan gasolina ni impuestos, vamos a presionarles con multas.
    Casco para hacer 150m??? enserio?? cuantos accidentes de bici hay con casos de traumatismos craneoencefálicos hay en Palma?? de hecho cuantos accidentes hay de bicicletas??

    Dejad de perseguir a la gente.

  4. DN-C escrigué:

    Por fin obligan a llevar luces a las bicis! Es algo que cuesta poco y te ayudan a salvar de accidentes como el que murió el ciclista en coll d’en rebassa hace unos años que circulaba por la noche sin luces y un coche no lo vio. Yo llevo luces desde siempre y aún así me he llevado algún susto.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.